Translate

Θρίλερ με τα ονόματα των 4.260 υπαλλήλων που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα

diathesimotita banner1Την Παρασκευή 2 Αυγούστου φαίνεται τελικά ότι θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δημοσίων υπαλλήλων που θα υπαχθούν στο πρώτο κύμα διαθεσιμότητας αφού μόλις σήμερα ολοκληρώθηκε η αποστολή από τα υπουργεία των λιστών με τις θέσεις του πλεονάζοντος προσωπικού.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η πλήρης λίστα με τα ονόματα όσων, ουσιαστικά, θα έχαναν -ουσιαστικά- τη δουλειά τους θα γινόταν γνωστή σήμερα αλλά τελικά πήρε παράταση για το πρωί της Παρασκευής.
Την ίδια ώρα, χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι περνάνε τη μέρα τους μέσα στην αγωνία καθώς περιμένουν να δουν αν το όνομά τους βρίσκεται στη λίστα της διαθεσιμότητας.
Ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων που θα πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα αγγίζει τους 12.556 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και τους 25.000 μέχρι το τέλος του 2013. Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα με το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας, για το οποίο οι λίστες θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.
Εδώ να διευκρινίσουμε ότι για τα προεδρικά διατάγματα αρκούν οι υπογραφές των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικών και του αρμόδιου υπουργού σε μια πραξικοπηματική πράξη αφού καρατομούν το Δημόσιο χωρίς την γνώμη του Κοινοβουλίου.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com