Translate

H google ετοιμάζεται να παραδώσει τα στοιχεία όλων των χρηστών στον Μεγάλο Αδελφό!

cia1Ο Εφιάλτης του Μεγάλου Αδελφού δεν αποτελεί πλέον μία «αφηρημένη» απειλή, ή ένας φόβος που πλανάται έτοιμος να «υλοποιηθεί».. Εφαρμόζεται παντού, με τη συνέργεια μάλιστα και των δικαστικών αρχών.. Αμερικανικό δικαστήριο απεφάνθη ότι η εταιρία Google θα «πρέπει να συμμορφωθεί με την απαίτηση του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, ώστε να παραδώσει όλα τα δεδομένα των πελατών της δίχως να χρειάζεται να εκδοθεί ένταλμα. Στόχος; η επεξεργασία ΌΛΩΝ των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των Αμερικανών πολιτών από τις μυστικές υπηρεσίες.
Η Δικαστής Susan Illston απέρριψε το επιχείρημα της ένστασης της google: σύμφωνα με το δικαστήριο οι «επονομαζόμενες επιστολές εθνικής ασφαλείας» που εκδίδει η κυβέρνηση προς τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, τις τράπεζες και έτερους φορείς δεν είναι «αντισυνταγματικές και μη-αναγκαίες»..
Η Αμερικανική κυβέρνηση μπορεί κατά αυτόν τον τρόπο, σε συνεργασία με το FBI, να παρακάμψει - σύμφωνα με αυτήν την «τρομακτικών συνεπειών» δικαστική απόφαση - το Νόμο, και να κατασκοπεύσει όλους τους πολίτες κατά βούληση και ανάλογα με την στοχοποίηση που έχει θέσει εκ των προτέρων (βλέπε αντισυστημικές «φωνές»)...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com