Translate

το ροζ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: ΨΑΡΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY

Το ΠΑΣΟΚ για το 9ο Athens Pride


Το ΠΑΣΟΚ για το 9ο Athens Pride
«Η ενδυνάμωση της κουλτούρας του σεβασμού της διαφορετικότητας μέσα από στοχευμένες δράσεις αλλά και η αποτελεσματική εφαρμογή της νομοθεσίας για τις διακρίσεις είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:
«Η Ελληνική Πολιτεία δεν έκανε αυτά που όφειλε τα προηγούμενα χρόνια. Με συγκεκριμένες, ευτυχώς μεμονωμένες, ενέργειες συνέτεινε στην καλλιέργεια και διατήρηση στερεοτύπων. Παρά τις διακηρυγμένες αρχές και αξίες της αντιμετώπισε το πρόβλημα του AIDS με τη λογική της καταστολής ενώ η υποχρέωση της ήταν, είναι και παραμένει η οργανωμένη ενημέρωση και πρόληψη για τις ομάδες που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά και η υποστήριξη και φροντίδα των ασθενών».
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ, «τις τελευταίες ημέρες το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών Ατόμων καταγγέλλει κακομεταχείριση και αναίτιες προσαγωγές διεμφυλικών ατόμων από την Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Καταγγέλλεται ακόμη και κακομεταχείριση δικηγόρου σε αστυνομικό τμήμα. Πέρα από την υποχρέωση για άμεση διερεύνηση των καταγγελλόμενων περιστατικών η Αστυνομία οφείλει να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε τα μέλη της LGBT κοινότητας να τη θεωρούν συμπαραστάτη σε περίπτωση καταπάτησης των δικαιωμάτων τους και όχι διώκτη τους».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com