Translate

DMITRI ROGOZIN «Ο νέος ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος δεν έχει αντίπαλο»

«Η αμερικανική αντιβαλλιστική ασπίδα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον νέο διηπειρωτικό πύραυλο (ICBM) που δοκίμασε η Ρωσία αυτή την εβδομάδα»,δήλωσε σήμερα ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Dmitry Rogozin.
Ο Rogozin στις αρμοδιότητες του οποίου είναι και η αμυντική βιομηχανία της χώρας του εξήρε σήμερα την πυραυλική δοκιμή που πραγματοποίησε η Ρωσία την Πέμπτη χαρακτηρίζοντάς την ως «απόλυτα επιτυχή», ενώ παρομοίασε τον νέο βαλλιστικό πύραυλο ως «δολοφόνο της αντιβαλλιστικής ασπίδας»!
«Κανένα σημερινό αλλά ούτε και μελλοντικό αμερικανικό αντιβαλλιστικό σύστημα θα είναι σε θέση να εμποδίσουν αυτόν το πύραυλο να χτυπήσει καίρια το στόχο του» είπε ο Rogozin.
Από την άλλη πλευρά τπο ρωσικό υπουργείο άμυνας ήταν πιο μετριοπαθές στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε αναφορικά με τη δοκιμή:
«Η εκτόξευση ήταν επιτυχής και κεφαλή του πυραύλου χτύπησε τον στόχο της μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας και πιο συγκεκριμένα στο πεδίο βολής Kapustin Yar.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com