Translate

''ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ'' .... νέα επεισόδια


«Ο Νόμος και η Τάξη θα επιβληθούν»

Image and video hosting by TinyPic

"Δική μας προμετωπίδα είναι ο Νόμος και η Τάξη. Και τον Νόμο και την Τάξη θα επιβάλλουμε. Για εμάς δεν είναι ανεκτές οι Σκουριές, όπως δεν είναι ανεκτή και η Μανωλάδα.
Θα είμαστε ξεκάθαροι με όλους" τόνισε από το βήμα του 9ου τακτικού εθνικού συνεδρίου της ΝΔ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε ότι στα τέλη του Ιουνίου 2012, κάθε ημέρα από τον Έβρο έμπαινε ένα Ελληνικό χωριό από παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. "Την τελευταία μέρα πριν ξεκινήσει ο Ξένιος Δίας, 430 μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα. Σήμερα που μιλάμε είναι θέμα αν μπαίνει ένας την εβδομάδα. Σήμερα που μιλάμε η Ελλάδα έχει το πιο σύγχρονο σύστημα αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη. Σήμερα που μιλάμε, η Ελλάδα έχει μία νέα Υπηρεσία Ασύλου, μία νέα Αρχή Προσφυγών, μία νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής", ανέφερε.

"Αλλά κυρίως, σήμερα που μιλάμε, η Ελλάδα έχει καθαρό το κέντρο της Πρωτεύουσας του Κράτους. Σήμερα μπορείτε να πάτε στην Αθήνα, στο κέντρο της, στην Ομόνοια, στην Πατησίων. Να περπατήσετε άφοβα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας", επεσήμανε, λέγοντας ότι αυτό πριν από λίγους μήνες δεν ήταν δυνατόν.
L&O SVU season 3 DVD.jpg

Απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους ο κ. Δένδιας είπε ότι η Ελλάδα χειρίζεται το 90% των παράνομων μεταναστευτικών ροών της Ευρώπης και δεν έχει την δυνατότητα να το αντιμετωπίσει μόνη της. "Υπό την ηγεσία, λοιπόν, του Πρωθυπουργού, κάναμε μία μεγάλη στροφή και διαφωνήσαμε πλήρως με την Ευρώπη στο Δουβλίνο 3. Από εδώ και πέρα, η Ελληνική πορεία θα είναι μία πορεία διαφοροποίησης. Απαιτούμε από τους Ευρωπαίους εταίρους και φίλους μας, αφού εμείς κάναμε το δικό μας κομμάτι, ώστε να προστατεύσουμε τα Ευρωπαϊκά σύνορα από την παράνομη μετανάστευση, να κάνουν κι αυτοί το δικό τους", τόνισε.
Επίσης, πρόσθεσε, "πρέπει να αντιληφθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι και φίλοι μας ότι πρέπει να συμφωνήσουμε μεταξύ μας μία κλείδα επαναδιανομής, επί τη βάσει της οποίας όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα και δεν μπορούν να επιστραφούν θα μοιράζονται και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ανάλογα με την έκτασή τους, ανάλογα με το ακαθάριστο προϊόν τους και ανάλογα με τον πληθυσμό τους. Η Ελληνική κοινωνία των δέκα εκατομμυρίων, κάτω από τις συνθήκες της τεράστιας οικονομικής κρίσης δεν αντέχει άλλο. Κι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Καμία κοινωνία δεν θα άντεχε άλλο".

Σε ότι αφορά την οικονομία, ο κ. Δένδιας είπε ότι τους τελευταίους 11-12 μήνες έχουν γίνει άλματα. "Μία χώρα που κινδύνευε να διωχθεί από το Ευρώ και την Ευρώπη, είναι σήμερα μία χώρα που εμφανίζεται σαν το πιθανότερο επιτυχές θαύμα της νέας Ευρώπης", υπογράμμισε και έκανε λόγο για δύσκολους αλλά και ελπιδοφόρους καιρούς που έρχονται.

"Εναπόκειται σ' αυτή την παράταξη, υπό την ηγεσία του αρχηγού της, του Αντώνη Σαμαρά, να αλλάξει για άλλη μια φορά την Ελλάδα. Να περιορίσει το Κράτος και να παραδώσει την Ελλάδα ακμάζουσα, ισχυρή, στις επόμενες γενιές των Ελλήνων", κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com