Translate

ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι νυχτερινές έφοδοι του Δένδια

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ...

dendias12345Με συνοδεία μόνο τον ένοπλο οδηγό του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει νυχτερινές περιπολιές στις γειτονιές της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ελέγξει εάν οι αστυνομικοί που έχουν υπηρεσία σε περιοχές του κέντρου εκτελούν στο ακέραιο τις εντολές που έχουν λάβει από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την Espresso, ο κ. Δένδιας κάθε βράδυ όταν φεύγει από το γραφείο του για να πάει στην κατοικία του, παρεκκλίνει από τον δρόμο του και κάνει «βόλτες» στους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστώσει εάν η αστυνομική παρουσία είναι έντονη στις περιοχές που έχουν καταγραφεί υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο κατά την διάρκεια «περιπολίας» του κ. Δένδια στον Αγιο Παντελεήμονα, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν αντιλήφθηκαν ότι ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως και του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, ενώ πήραν τις προβλεπόμενες αποστάσεις από το αυτοκίνητο και είχαν το χέρι στη λαβή του όπλου. Μόλις τέλειωσαν τον έλεγχο και κατάλαβαν πως ο επιβάτης ήταν ο κ. Δένδιας, «πάγωσαν» προς στιγμή.
Ωστόσο, ο υπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τους έδωσε τα συγχαρητήρια του, καθώς είχαν εκτελέσει τα καθήκοντα τους υποδειγματικά...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com