Translate

Αυτή είναι η ηθοποιός που έστειλε «θανατηφόρες» επιστολές στον Ομπάμα! - ΦΩΤΟ

Μια 35χρονη τεξανή ηθοποιός, η Shannon Guess Richardson, η οποία έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι The Walking Dead και Vampire Diaries, παραπέμφθηκε σήμερα σε δίκη από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη των ΗΠΑ κατηγορούμενη για απειλή κατά της ζωής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και άλλων δύο προσώπων, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Shannon Richardson, από το Νιου Μπόστον του Τέξας, κατηγορείται ότι έστειλε τρεις επιστολές που περιείχαν ρικίνη, μια ιδιαίτερα τοξική και θανατηφόρο ουσία, στον πρόεδρο Ομπάμα, στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και τον Μαρκ Γκλέιζ, επικεφαλής μιας οργάνωσης δημάρχων η οποία δραστηριοποιείται υπέρ του αυστηρότερου ελέγχου της οπλοκατοχής.Βρίσκεται υπό κράτηση μετά τη σύλληψή της στις αρχές του Ιουνίου στο Μάουντ Πλέζαντ του Τέξας, σύμφωνα με τις αρχές.



Η τοπική εφημερίδα The Texarkana Gazette έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι η Γκες Ρίτσαρντσον είναι έγκυος.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Γκες Ρίτσαρντσον φέρεται να παρήγαγε το δηλητήριο στο σπίτι που μοιραζόταν με το σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο σύζυγός της, Νέιθαν Ρίτσαρντσον, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την εβδομάδα που συνελήφθη.




Εάν καταδικαστεί, η γυναίκα αντιμετωπίζει πέντε χρόνια κάθειρξη ανά κατηγορία.

Αρχικά η Γκες Ρίτσαρντσον, που έχει παίξει μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές κυρίως, είχε καλέσει το FBI η ίδια για να καταγγείλει ότι ο σύζυγός της είχε στείλει τις επιστολές. Όμως οι ερευνητές των αμερικανικών διωκτικών αρχών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τις έχει γράψει η ίδια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο των ΗΠΑ.


Στις επιστολές που φέρεται να έγραψε η Γκες Ρίτσαρντσον αναφέρεται χαρακτηριστικά: "θα πρέπει να σκοτώσετε κι εμένα και την οικογένειά μου πριν μου πάρετε τα όπλα μου. Όποιον θελήσει να έρθει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω στο πρόσωπο".

Οι επιστολές προς τον Ομπάμα και τον Μπλούμπεργκ περιείχαν μικρές ποσότητες ρικίνης. Η ουσία ανιχνεύτηκε κατά την διάρκεια των τυπικών ελέγχων ασφαλείας στα ταχυδρομεία. Ουδείς υπέστη το παραμικρό.


πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com