Translate

Απειλή της αλ Κάιντα προς τις ΗΠΑ: Θα δοκιμάσετε την πίκρα του θανάτου

Ηγετικό στέλεχος της αλ Κάιντα προειδοποίησε σήμερα τους Αμερικανούς πολίτες ότι θα δοκιμάσουν «την πίκρα του θανάτου και της ανασφάλειας».
Απειλή της αλ Κάιντα προς τις ΗΠΑ: Θα δοκιμάσετε την πίκρα του θανάτου

Συγκεκριμένα, ένα ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα της Υεμένης υποστήριξε σήμερα ότι οι βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στον τερματισμό του Μαραθωνίου της Βοστόνης αποκάλυψαν πόσο τρωτή είναι η ασφάλεια στις ΗΠΑ και κάλεσε τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα αυτή να υπερασπιστούν τη θρησκεία τους.
«Η κατασκευή βομβών όπως αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στη Βοστόνη είναι εφικτή για όλους», ανέφερε ο Κάσεμ αλ Ρίμι, ο στρατιωτικός ηγέτης της Αλ Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου (Aqpa) σε ηχογραφημένο μήνυμά του που απευθύνεται στον αμερικανικό λαό.
«Τα γεγονότα της Βοστόνης και οι επιστολές με δηλητήριο που στάλθηκαν στον Λευκό Οίκο δείχνουν ότι ο έλεγχος της ασφάλειάς σας έχει εξασθενήσει και οι επιθέσεις έχουν πάρει ανεξέλεγκτη πορεία», πρόσθεσε.
«Καθημερινά, θα σας χτυπούν εκεί που θα το περιμένετε λιγότερο και οι ηγέτες σας δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα», απείλησε ο Κάσεμ αλ Ρίμι, η οργάνωση της οποίας ηγείται θεωρείται ως το πιο «επικίνδυνο» παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
«Δοκιμάστε κι εσείς, όπως και άλλοι, την πίκρα του πολέμου, το θανάτου, των καταστροφών και της ανασφάλειας», συνέχισε, τονίζοντας ότι ο θάνατος του ιδρυτή της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν και του ριζοσπάστη ιμάμη Ανουάρ αλ Αουλάκι δεν έβαλαν τέλος στις επιχειρήσεις της οργάνωσης.

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com