Translate

"Μπάτσους" αποκάλεσε ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ τους αστυνομικούς - Ξέσπασε άγρια κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία

- Ο κ. Βούτσης με διευκρινιστική δήλωση τόνισε πως δεν ζήτησε τον αφοπλισμό τηςαστυνομίας
- Επέμεινε όμως στη μη οπλοφορία των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων
- Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να "αδειάσει" το στέλεχός του
- Πρόεδρος ειδικών φρουρών στον ΣΚΑΙ: Λυπάμαι για το υποτιμητικό ύφος








Νέο άγριο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα του 
ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης ο οποίος έξω από τη Βουλή αποκάλεσε τους αστυνομικούς μπάτσους και
 ζήτησε να αφοπλιστεί ακόμα και η αστυνομία και σίγουρα οι πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ
 Αυτή ακριβώς η δήλωση προκάλεσε πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βούτση να σπεύσει να αναδιπλωθεί και να δηλώσει πως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε να αφοπλιστεί η αστυνομία και πως "από πουθενά δεν προκύπτει ότι  εννοώ τη μη οπλοφορία εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών, άλλωστε η θέση μας είναι γνωστή για τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων".

Ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε επίσης πως αναφερόταν στη γενικότερη απαγόρευση οπλοφορίας όλων των πολιτών εκτός των περιπτώσεων που αν κινδυνεύουν θα πρέπει να τυγχάνουν της φύλαξης από την αστυνομία. Ωστόσο, ο κ. Βούτσης σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής του δεν ανακάλεσε την έκφραση "μπάτσοι" που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και θύελλα αντιδράσεων.

Πρώτη το χορό των ανακοινώσεων ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία σε μία σαφή προσπάθεια να επωφεληθεί του γεγονότος! Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως "μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιθυμεί τη χώρα ξέφραγο αμπέλι και τους πολίτες ανυπεράσπιστους σε κάθε εγκληματικό στοιχείο, όμως οι αστυνομικοί (“μπάτσοι” κατά το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ) ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για την ασφάλεια του κάθε Έλληνα.

Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τη φρασεολογία και τις θέσεις του κ. Βούτση; Αν όχι, οφείλει να τον “αδειάσει” άμεσα».

Στο θέμα παρενέβη και ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, κ. Ντούμας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος δήλωσε πως λυπάται για το υποτιμητικό ύφος του κ. Βούτση και ξεκαθάρισε πως διεκδικεί την αξιοπρέπεια του ίδιου και των συναδέλφων του έτσι ώστε κάποιος να μην τους αποκαλεί "μπάτσους". 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com